Máy chần/nấu tuyến tínhSELO
Máy chần/nấu tuyến tính
SELO
Tình trạng
Đã qua sử dụng
Vị trí
Lorquí 

Hình ảnh cho thấy
Hiển thị bản đồ
Thông tin về máy móc
- Tên máy:
- Máy chần/nấu tuyến tính
- nhà sản xuất:
- SELO
- Tình trạng:
- đã qua sử dụng
- tính năng hoạt động:
- hoạt động hoàn toàn
Giá & Vị trí
- Vị trí:
- Polígono Industrial de Lorquí Parcela 129, 30564 Lorquí, ES
Gọi điện
Chi tiết về đề nghị
- ID tin đăng:
- A19258926
- Số tham chiếu:
- 0000000196121
- cập nhật:
- lần cuối vào ngày 30.05.2025
Mô tả
In the steam tunnel, the emulsion is cooked with condensing steam. The belt speed and steam supply are adjusted to cook to the desired cooking result. Cooking times depend on the product.
Steam is injected through the center and approximately 80% above and 20% below.
The steam cooking tunnel consists of a stainless steel belt, a steam chamber, a central steam bath + a steam control system, a water lock, excess steam removal and a steam tunnel frame.
The meat emulsion is deposited in strips on the stainless steel belt and transported through the steam chamber. The speed of the steel belt and the steam supply are adjusted so that at the end of cooking at the exit of the steaming tunnel, the central points of the meat emulsion are heated from 0ºC to 90ºC (minimum).
-Inlet temperature: -2ºC / 2º C
Credewn Dvropfx Agneh
-Outlet temperature: 90ºC.
Production may vary depending on the product.
To process a meat/cereal mixture at a continuous rate, it can produce up to 9 Tn/h.
Tin đăng này được dịch tự động. Có thể có lỗi dịch thuật.
Steam is injected through the center and approximately 80% above and 20% below.
The steam cooking tunnel consists of a stainless steel belt, a steam chamber, a central steam bath + a steam control system, a water lock, excess steam removal and a steam tunnel frame.
The meat emulsion is deposited in strips on the stainless steel belt and transported through the steam chamber. The speed of the steel belt and the steam supply are adjusted so that at the end of cooking at the exit of the steaming tunnel, the central points of the meat emulsion are heated from 0ºC to 90ºC (minimum).
-Inlet temperature: -2ºC / 2º C
Credewn Dvropfx Agneh
-Outlet temperature: 90ºC.
Production may vary depending on the product.
To process a meat/cereal mixture at a continuous rate, it can produce up to 9 Tn/h.
Tin đăng này được dịch tự động. Có thể có lỗi dịch thuật.
TÀI LIỆU
19258926-01.pdf (PDF)Nhà cung cấp
Lưu ý: Đăng ký miễn phí hoặc đăng nhập, để truy cập tất cả thông tin.
Đã đăng ký từ: 2024
Gửi yêu cầu
Điện thoại & Fax
+34 968 6... quảng cáo
Quảng cáo của bạn đã được xóa thành công
Đã xảy ra lỗi