Máy tôi sô cô laFBM
Maestria 60kg
Máy tôi sô cô la
FBM
Maestria 60kg
EXW giá cố định chưa bao gồm thuế GTGT
18.000 €
năm sản xuất
2025
Tình trạng
Đã qua sử dụng
Vị trí
Schaafheim 

Hình ảnh cho thấy
Hiển thị bản đồ
Thông tin về máy móc
- Tên máy:
- Máy tôi sô cô la
- Nhà sản xuất:
- FBM
- Mô hình:
- Maestria 60kg
- Năm sản xuất:
- 2025
- Tình trạng:
- gần như mới (đã qua sử dụng)
- Tính năng hoạt động:
- hoạt động hoàn toàn
- Giờ vận hành:
- 220 h
Giá & Vị trí
EXW giá cố định chưa bao gồm thuế GTGT
18.000 €
- Vị trí:
- Schaafheim, Đức

Gọi điện
Chi tiết về đề nghị
- ID tin đăng:
- A19858250
- Cập nhật:
- lần cuối vào ngày 28.08.2025
Mô tả
Machine Information:
Year of manufacture: 02/2025
Capacity: 60kg
Machine weight: 360kg
Production capacity of tempered chocolate: 130kg/h
Connection: 16A CEE plug
Tjdsw Ta Imopfx Aa Rjf
Dimensions: Width 900mm, Depth 920mm, Height 1550mm
Description:
The tempering and enrobing machine model MAESTRIA60 is designed for tempering and coating all types of chocolate. Thanks to its compact dimensions, the MAESTRIA60 tempering and enrobing machine is particularly suitable for versatile use in confined spaces.
Continuous tempering is achieved by means of a screw conveyor and a cooling unit, ensuring that the chocolate is always available at the correct temperature and ready to use.
The machine features a heated dosing device, which is controlled via a pneumatic three-way valve, making it possible to dose bars, pralines, and other products directly into moulds.
By equipping the machine with the appropriate enrobing attachment, all types of confectionery products can be coated (either partially or fully).
Tin đăng này được dịch tự động. Có thể có lỗi dịch thuật.
Year of manufacture: 02/2025
Capacity: 60kg
Machine weight: 360kg
Production capacity of tempered chocolate: 130kg/h
Connection: 16A CEE plug
Tjdsw Ta Imopfx Aa Rjf
Dimensions: Width 900mm, Depth 920mm, Height 1550mm
Description:
The tempering and enrobing machine model MAESTRIA60 is designed for tempering and coating all types of chocolate. Thanks to its compact dimensions, the MAESTRIA60 tempering and enrobing machine is particularly suitable for versatile use in confined spaces.
Continuous tempering is achieved by means of a screw conveyor and a cooling unit, ensuring that the chocolate is always available at the correct temperature and ready to use.
The machine features a heated dosing device, which is controlled via a pneumatic three-way valve, making it possible to dose bars, pralines, and other products directly into moulds.
By equipping the machine with the appropriate enrobing attachment, all types of confectionery products can be coated (either partially or fully).
Tin đăng này được dịch tự động. Có thể có lỗi dịch thuật.
Nhà cung cấp
Lưu ý: Đăng ký miễn phí hoặc đăng nhập, để truy cập tất cả thông tin.
Đã đăng ký từ: 2025
Gửi yêu cầu
Điện thoại & Fax
+49 6073 ... quảng cáo
Những tin rao vặt này cũng có thể bạn quan tâm.
quảng cáo nhỏ
Kreuzau
9.615 km
Cơ sở xử lý
FrymaMZM / VK 50
FrymaMZM / VK 50
quảng cáo nhỏ
Raszyn
8.609 km
Máy làm đầy ống, máy làm đầy ống
Jedlinski PackagingJTB-40
Jedlinski PackagingJTB-40
quảng cáo nhỏ
Babenhausen
9.476 km
Máy làm kem
MussanaAutomat
MussanaAutomat
quảng cáo nhỏ
Suffolk
9.935 km
Máy xén tự động để sản xuất xúc xích/xúc xích/giăm bông
Tipper TieRS4202
Tipper TieRS4202
quảng cáo nhỏ
Misterton
9.981 km
Trống phủ
Precious chocolates
Precious chocolates
quảng cáo nhỏ
Misterton
9.981 km
Bể sô cô la
SollichRT250K
SollichRT250K
quảng cáo nhỏ
Zwevegem
9.823 km
Máy trộn kiểu cánh khuấy Barmix 200 L.
BarssoPeddelmenger, Type Barmix 200L
BarssoPeddelmenger, Type Barmix 200L
quảng cáo nhỏ
Berlin
9.103 km
Máy đóng gói ngang tự động
nNewest250
nNewest250
quảng cáo nhỏ
Zwevegem
9.823 km
Máy trộn cánh khuấy hai trục, Barmix 900L
BarssoDubbele peddelmenger,Type Barmix 900L
BarssoDubbele peddelmenger,Type Barmix 900L
Quảng cáo của bạn đã được xóa thành công
Đã xảy ra lỗi





























































































