Máy tôi sô cô laFBM
Maestria 60kg
Máy tôi sô cô la
FBM
Maestria 60kg
EXW giá cố định chưa bao gồm thuế GTGT
18.000 €
năm sản xuất
2025
Tình trạng
Đã qua sử dụng
Vị trí
Schaafheim 

Hình ảnh cho thấy
Hiển thị bản đồ
Thông tin về máy móc
- Tên máy:
- Máy tôi sô cô la
- nhà sản xuất:
- FBM
- Mô hình:
- Maestria 60kg
- năm sản xuất:
- 2025
- Tình trạng:
- gần như mới (đã qua sử dụng)
- tính năng hoạt động:
- hoạt động hoàn toàn
- Giờ vận hành:
- 220 h
Giá & Vị trí
EXW giá cố định chưa bao gồm thuế GTGT
18.000 €
- Vị trí:
- Schaafheim, Đức
Gọi điện
Bán máy móc

Tìm thấy máy mới chưa? Giờ hãy biến cái cũ thành tiền.
Đạt được giá tốt nhất thông qua Machineseeker.
Tìm hiểu thêm về việc bán máy móc
Tìm hiểu thêm về việc bán máy móc
Chi tiết về đề nghị
- ID tin đăng:
- A19858250
- cập nhật:
- lần cuối vào ngày 28.08.2025
Mô tả
Machine Information:
Year of manufacture: 02/2025
Capacity: 60kg
Machine weight: 360kg
Production capacity of tempered chocolate: 130kg/h
Connection: 16A CEE plug
Dimensions: Width 900mm, Depth 920mm, Height 1550mm
Description:
Fpodjw Ta Imjpfx Aczsn
The tempering and enrobing machine model MAESTRIA60 is designed for tempering and coating all types of chocolate. Thanks to its compact dimensions, the MAESTRIA60 tempering and enrobing machine is particularly suitable for versatile use in confined spaces.
Continuous tempering is achieved by means of a screw conveyor and a cooling unit, ensuring that the chocolate is always available at the correct temperature and ready to use.
The machine features a heated dosing device, which is controlled via a pneumatic three-way valve, making it possible to dose bars, pralines, and other products directly into moulds.
By equipping the machine with the appropriate enrobing attachment, all types of confectionery products can be coated (either partially or fully).
Tin đăng này được dịch tự động. Có thể có lỗi dịch thuật.
Year of manufacture: 02/2025
Capacity: 60kg
Machine weight: 360kg
Production capacity of tempered chocolate: 130kg/h
Connection: 16A CEE plug
Dimensions: Width 900mm, Depth 920mm, Height 1550mm
Description:
Fpodjw Ta Imjpfx Aczsn
The tempering and enrobing machine model MAESTRIA60 is designed for tempering and coating all types of chocolate. Thanks to its compact dimensions, the MAESTRIA60 tempering and enrobing machine is particularly suitable for versatile use in confined spaces.
Continuous tempering is achieved by means of a screw conveyor and a cooling unit, ensuring that the chocolate is always available at the correct temperature and ready to use.
The machine features a heated dosing device, which is controlled via a pneumatic three-way valve, making it possible to dose bars, pralines, and other products directly into moulds.
By equipping the machine with the appropriate enrobing attachment, all types of confectionery products can be coated (either partially or fully).
Tin đăng này được dịch tự động. Có thể có lỗi dịch thuật.
Nhà cung cấp
Lưu ý: Đăng ký miễn phí hoặc đăng nhập, để truy cập tất cả thông tin.
Đã đăng ký từ: 2025
Gửi yêu cầu
Điện thoại & Fax
+49 6073 ... quảng cáo
Quảng cáo của bạn đã được xóa thành công
Đã xảy ra lỗi